Våre fantastiske 
samarbeidspartnere!

Uten dere hadde det ikke blitt noe bakkeløp! 
Ønsker du også å bli sponsor?

Les mer
Ikon, diagonal pil

Våre stolte sponsorer!

Støtt dem!

For de støtter oss

Sparebank 68° Nord

Om Banken

Sparebank 68° Nord er et resultat av fusjon av bankvirksomhetene i tidligere Lofoten Sparebank, etablert i 1909, Harstad Sparebank, etablert i 1926, og Ofoten Sparebank, etablert i 1899. Det er således lange banktradisjoner som er videreført i den fusjonerte banken. Sparebank 68° Nord driver bankvirksomhet og tilhørende tjenestetilbud. Markedsområdet er Ofoten, Sør-Troms, Vesterålen og Lofoten. Bakgrunnen for etableringen var et felles ønske om å skape en bank for hele regionen på 68. breddegrad, med 118 000 innbyggere. Målet var å sikre lokal konkurransekraft for lokalbanken, sikre fremtidig god lønnsomhet, samt styrke evnen til å bidra til lokalt og regionalt næringsliv. Vi skal ha nærhet til kundene, korte beslutningsveier og et sterkt engasjement for lokalsamfunnet, samtidig som vi har fokus på god kundeservice. Dette var kjennetegn for de 3 tidligere bankene og som er videreført i Sparebank 68° Nord gjennom våre verdier: hjelpsom, engasjert og kompetent. Fusjonen var basert på en desentral ledelsesstruktur. Dette er viktig fordi banken mot markedet skal framstå mest mulig likt de tidligere bankene, samtidig som støttefunksjonene profesjonaliseres. Banken har kontorer på følgende steder: Sortland, Leknes, Bøstad, Bogen, Svolvær, Narvik, Ballangen og Harstad. Sparebank 68° Nord har sammen med ni andre banker etablert sparebankalliansen LOKALBANK, og den 25. oktober 2021 gikk vi ut av Eika-alliansen og over til vår egen allianse – LOKALBANK.

De 10 bankene som utgjør LOKALBANK-alliansen, sammen med vårt selskap LB Selskapet AS, er Aasen Sparebank, Askim & Spydeberg Sparebank, Drangedal Sparebank, Nidaros Sparebank, Selbu Sparebank, Sparebanken DIN, Sparebank 68° Nord, Stadsbygd Sparebank, Tolga – Os Sparebank og Ørland Sparebank.

 
Vi bidrar til lokal verdiskapning

Hvert år deler vi ut en del av vårt overskudd til allmennyttige formål. I 2020 delte vi ut til sammen 17 millioner kroner til store og små allmennyttige prosjekter som bidrar til lokal verdiskapning. 

Blir du kunde hos oss er du med på å gi litt tilbake til ditt lokalsamfunn.

Vår visjon, mer verdi lokalt, handler ikke bare om å skape økonomiske verdier i våre kjerneområder. For oss handler det også om å bidra til bolyst, trivsel og bærekraftige lokalmiljø - verdier som ikke kan måles i penger men som bidrar til et godt liv for store og små. 

Vårt kjerneområde er på den 68. breddegrad, og vi har kontorer i Narvik, Ballangen, Bogen, Harstad, Sortland, Leknes og Svolvær. 

 

Bryr du deg om lokalsamfunnet?
Ønsker du at barn og unge skal vokse opp i trivelige miljøer, med idrett og kultur som store muligheter? Bryr du deg om lokale arbeidsplasser, liv i gatene, trygge omgivelser for alle? 

Vi er lokalbanken som gjør dette. Vi deler ut store deler av vårt overskudd hvert år (siden 1899) og form av gaver, sponsoravtaler, sparebankstiftelser og mye mer. 

I tillegg har vi kompetente rådgivere med lokal kunnskap og raske beslutningsveier. Vi er 54 ansatte som bryr oss aktivt hver eneste dag for våre kunder og vårt lokalsamfunn på den 68. breddegrad. 

 

Besøk sponsor!

Tiangruppen

Tian Holding er et godt etablert investerings og forvaltningsselskap med hovedkontor i Harstad. Selskapet har sin virksomhet konsentrert innen eiendom, finansinvesteringer og enkeltinvesteringer i forskjellige bransjer og disponerer en betydelig kapitalbase og har ambisiøse mål for fremtiden.

Tian Omsorgseiendom

har pr i dag 5 ansatte i hel- og deltidstillinger. Selskapet forvalter ca 37.000 kvadratmeter eiendom fra Finnmark i nord til Sørlandet i sør, fordelt på langsiktige og strategiske leietakere. En større del av eiendomsporteføljen er knyttet til virksomhet innen helse og omsorgssektoren.

Sammen med nære samarbeidspartnere videreutvikler og anskaffer vi eiendommer av strategisk beliggenhet. Vårt mål er gjennom profesjonelt og nært samarbeid å gi våre leietakere konkurransedyktige og gode vilkår som gjør at vi sikrer kvalitet og trygghet i hele verdikjeden.

Tian Næringsseiendom

har pr i dag 5 ansatte i hel- og deltidstillinger. Selskapet forvalter ca 37.000 kvadratmeter eiendom fra Finnmark i nord til Sørlandet i sør, fordelt på langsiktige og strategiske leietakere. En større del av eiendomsporteføljen er knyttet til virksomhet innen helse og omsorgssektoren.

Sammen med nære samarbeidspartnere videreutvikler og anskaffer vi eiendommer av strategisk beliggenhet. Vårt mål er gjennom profesjonelt og nært samarbeid å gi våre leietakere konkurransedyktige og gode vilkår som gjør at vi sikrer kvalitet og trygghet i hele verdikjeden.

Besøk sponsor!

K.Simonsen Transport AS

Firmaet ble startet i 1995 av vår daglige leder og sjef Kurt Simonsen. Med 3 tankbiler, 4 ansatte og hjemmekontor, startet vi med innhenting av melk for Tine. Etter kort tid vokste firmaet til å bli større, og allerede i 1996 hadde vi flere tankbiler i trafikk for Tine. Parallelt med tankbilene startet vi opp med en kranbil i 1997. Oppdragene økte i raskt tempo og etter hvert vokste bilparken med enda flere kranbiler, mobilkran, semitrailere, følgebiler og lift. Som eget AS ble firma stiftet i 2001.

Etter noen år med leide lokaler, tok vi i januar 2005 i bruk helt nye lokaler på Stangnes, med eget lager og kontorer. Men etter hvert som driften i nybygget tok seg opp ble det satt i gang en prosess med planlegging av enda et nybygg, og et søsterselskap. Etter kun 7 år i daværende bygg flyttet K.Simonsen Transport, sammen med K.Simonsen Storbilsenter, inn i topp moderne lokaler i september 2012. Her er vi i dag og disponerer lokaler på 3000m2. Herfra tilbyr vi det meste innen transport, kraning, tungbilreparasjon og har egen vaskehall for tunge kjøretøy.

Vi holder til i samme bygg som K. Simonsen Storbilsenter AS. Der utføres verkstedtjenester, service og reparasjoner på alle typer storbiler. Der finnes også egen storbilvask (vaskehall).

Besøk sponsor!

Hallgruppen

Hallgruppen er et selskap med virksomhet innen salg og utleie av stålbygg, plasthaller, arbeids telt, presenning, selskapstelt og andre arrangement produkter.

Vi har avdelinger i Norge, Sverige, Danmark og Latvia med hovedkontoret lokalisert på Frogner i Akershus.

Vi leverer lagerhaller og plasthaller for hurtig levering!

Vi er et engasjert team som hjelper deg å finne de beste løsning for dine behov.

Besøk sponsor!

TEKNOVASK AS

Teknovask AS driver med salg, service og årskontroller på vaskeanlegg og renholdsutstyr. I tillegg er vi Norges eneste importør av et bredt sortiment av kjemi.

Vårt fokusområde

Vårt hovedfokus er å alltid levere best service og kvalitet på våre tjenester og produkter. Vi skal hele tiden jobbe for at våre kunder skal ha rett produkt til rett jobb.

Teknovask bidrar til bedre miljø

Vi etterstreber å ha alle våre produkter svanemerket og at de følger en grønn linje. Det leveres datablad på alle produktene våre.

Vårt forsøker hele tiden være i forkant når det gjelder å ta i bruk teknologi som sparer miljøet for unødvendig forurensning, samt at vi ønsker at våre produkter skal være et godt miljøvennlig alternativ. I tillegg fokuserer vi på at avfall skal få en miljøriktig etterbehandling. Vi har som standard å ta tomgods tilbake fra kunder for sikker gjenvinning.

Oppstart av Teknovask AS

Per Ove Eggen har drevet med vask og kjemikalier siden 2000 og i februar 2019 bestemte han og noen ansatte seg for å starte egen bedrift innenfor den samme bransje. I dag har Teknovask AS kontorer og lager på Heggstadmoen 1 på Heimdal.

Fra vårt kontor og lager distribuere vi kjemi ut på egne biler i nærområdet eller via spesialtransport for kjemi til kunder i resten av landet. Vi har totalt 3 servicebiler som daglig er ute og har service og vedlikehold hos våre kunder.

Teknovask AS har i dag 4 ansatte og med ca 30-års erfaring innen salg og service har vi Trøndelags mest erfarne team på bilvask og bilvaskesystemer. Vår brede erfaring innen service på selvvask, storbil, personbilvask og smøre – / oljeutstyr gjør at vi kan bistå de fleste kunder som en total leverandør av service og vedlikehold.

Våre verdier

Teknovask AS legger vi stor vekt på at våre ansatte skal skape ærlighet og tillit overfor våre kunder. I tillegg skal vi bidra til at våre kunder ser store fordeler i et langsiktig samarbeid med oss. Vi gjør regelmessige kontroller ut mot våre kunder for å kvalitetssikre våre tjenester og produkter.

Vi skal levere riktig kvalitet til avtalt tid og være en god støttespiller slik at våre kunder oppnår effektive resultater.

Våre ansatte skal være kjent for god redelighet og forretningsskikk og vi skal jobbe kontinuerlig med å opprettholde vårt gode arbeidsmiljø.

Besøk sponsor!

Trama Harstad

Trama Harstad AS er en privateid bedrift som har levert varer og tjenester til landbruket, entreprenører, offentlig sektor og privatpersoner i Hålogaland i over 30 år.

Vi har lykkes med å knytte til oss produsenter og merkevarer med samme tanke og målsetning som oss knyttet til kvalitet og service.

Vi skreddersyr løsninger etter ditt behov.

Velkommen til en hyggelig handel!

Besøk sponsor!

TEKNISK BUREAU AS

Mer info kommer

Besøk sponsor!

AUTO NORD AS

Auto Nord som bilverksted ble etablert i 1992, og etablert som Auto Nord AS 1 Mai 1993.  Vi er i dag 16 ansatte med en bred kompetanse innen bil og utstyr til bil.

 

Forhandler av nye Renault og Dacia 4×4. Merkeverksted også for Jeep, Alfa Romeo og Fiat. Vi selger rundt 50 nye biler i året og solgte i 2017 nærmere 300 biler brukt og nytt. Vi har et stort utvalg med brukte biler.

 

AUTO NORD AS er Meca butikk og grossist, samt Meca car service bilverksted, og vil fortsatt satse stort på dette i fremtiden. Meca er en av norden største verkstedkjeder og vi har en profesjonell kjede i ryggen for vårt frittstående verkstedkonsept hvor vi reparerer alle typer biler.

 

US biler er også en av våre spesialiteter og vi har et stort lager og kompetanse på alle US biler.

 

Kom gjerne innom oss for en hyggelig prat.

Vi har god kaffe/te og sikkert noe å bite i.

 

Besøk sponsor!

Velkommen til RBI Norge AS - Renault & Dacia Norge !

Motor Gruppen overtok 1. september 2010 importen av Renaultbiler og deler fra Renault Nordic. Senere er også Dacia kommet inn i porteføljen. Renault og Dacia selges via Motor Gruppens egeneide forhandlerkjede (Motor Forum), samt hos en rekke frittstående forhandlere.

 

Totalt sett finner du autoriserte Renault-og Daciaforhandlere på ca. 50 steder i Norge.
RBI (Renault Bil Import) Norge AS er selskapet som er ansvarlige for salg og markedsføringen av begge merkene.

 

 

 

Besøk sponsor!

Storegga Entreprenør

Selskapet består av tre betongfabrikker i Målselv, Balsfjord og på Finnsnes

Storegga Betong AS leverer fabrikkblandet betong over store deler av Troms fra Gratangen i sør til Kåfjord i nord.

Selskapet er en pålitelig leverandør som kan tilfredsstille kravene som settes enten det er selvbyggeren eller profesjonelle kunder.

Storegga Betong AS er en allsidig byggentreprenør som utfører de fleste byggeoppdrag. Markedsområdet er Troms fylke med hovedvekt på indre Troms. Bedriften har svært dyktige medarbeidere og har utført mange totalprosjekter.

Besøk sponsor!

Welcome to Aurora Husky

Aurora Husky is situated a 2 hours drive from Tromsø and Narvik, Norway.

We arrange exclusive dog sledding adventures, snow mobile trips and sami experiences in the beautiful wilderness north of the arctic circle.

At Aurora Husky we offer adventures to suit everyones wishes. From a short half day adventure, one day of dog sledding, all the way up to four days adventures. If you really want something special we even offer a totally customized adventure to suit your every needs.

Our evning trips are popular amongst people wanting to see the Aurora Borealis or Northern Lights.

Besøk sponsor!

Rekmont

Rekmont leverer tjenester innen reklame, grafisk design, skilt og profilering til privat og offentlig næring samt idrettsklubber og foreninger.

Besøk sponsor!

JL DEKKSENTER

Vi fører merker som Nokian, Continental, Michelin, Minerva, Hankook og Nexen for å nevne noen. Dekksenteret har som fokus lave priser, høy kvalitet på arbeid og kjempeservice.

Besøk sponsor!

Mona Abelsen Store AS

M.A.S ble etablert i Tromsø 1997 av Mona Abelsen. Butikken er sentralt plassert på Strandtorget i hjertet av Tromsø og er en av Norges beste dame & herre butikker.

Besøk sponsor!

Sæteråsen Maskin

Vi i Sæteråsen Maskin AS har siden 2012 vært levende opptatt av kundene våre og den jobben vi er satt til å gjøre for Dere. Når vi graver din drenering eller skifter ditt vann og avløp så skal du være trygg på at jobben blir skikkelig gjort.

 

Vi utfører alt arbeid fra du har kjøpt tomten til det er klart for betongarbeideren. Vi graver ut tomten, planerer, legger bunnledninger og rør. I tillegg til graving, veibygging, planering, driver vi med trefelling, snøbrøyting og sandstrøing.

 

Sæteråsen Maskin AS som har sitt utspring fra Sæteråsen Gård og har pr i dag 8 ansatte, men ser stadig etter nye medarbeidere. Vi er medlem at Maskinetreprenørenes forbund og jobber for å ivareta kravene som foreligger i Deres HMS systemer og kvalitetskontroll.

Besøk sponsor!