Våre fantastiske 
samarbeidspartnere!

Uten dere hadde det ikke blitt noe bakkeløp! 
Ønsker du også å bli sponsor?

Støtt våre sponsorer fordi de støtter oss!

Les mer
Ikon, diagonal pil

Våre stolte sponsorer!

Støtt dem!

For de støtter oss

K.Simonsen Transport AS

Firmaet ble startet i 1995 av vår daglige leder og sjef Kurt Simonsen. Med 3 tankbiler, 4 ansatte og hjemmekontor, startet vi med innhenting av melk for Tine. Etter kort tid vokste firmaet til å bli større, og allerede i 1996 hadde vi flere tankbiler i trafikk for Tine. Parallelt med tankbilene startet vi opp med en kranbil i 1997. Oppdragene økte i raskt tempo og etter hvert vokste bilparken med enda flere kranbiler, mobilkran, semitrailere, følgebiler og lift. Som eget AS ble firma stiftet i 2001.

Etter noen år med leide lokaler, tok vi i januar 2005 i bruk helt nye lokaler på Stangnes, med eget lager og kontorer. Men etter hvert som driften i nybygget tok seg opp ble det satt i gang en prosess med planlegging av enda et nybygg, og et søsterselskap. Etter kun 7 år i daværende bygg flyttet K.Simonsen Transport, sammen med K.Simonsen Storbilsenter, inn i topp moderne lokaler i september 2012. Her er vi i dag og disponerer lokaler på 3000m2. Herfra tilbyr vi det meste innen transport, kraning, tungbilreparasjon og har egen vaskehall for tunge kjøretøy.

Vi holder til i samme bygg som K. Simonsen Storbilsenter AS. Der utføres verkstedtjenester, service og reparasjoner på alle typer storbiler. Der finnes også egen storbilvask (vaskehall).

Besøk sponsor!

TEKNOVASK AS

Teknovask AS driver med salg, service og årskontroller på vaskeanlegg og renholdsutstyr. I tillegg er vi Norges eneste importør av et bredt sortiment av kjemi.

Vårt fokusområde

Vårt hovedfokus er å alltid levere best service og kvalitet på våre tjenester og produkter. Vi skal hele tiden jobbe for at våre kunder skal ha rett produkt til rett jobb.

Teknovask bidrar til bedre miljø

Vi etterstreber å ha alle våre produkter svanemerket og at de følger en grønn linje. Det leveres datablad på alle produktene våre.

Vårt forsøker hele tiden være i forkant når det gjelder å ta i bruk teknologi som sparer miljøet for unødvendig forurensning, samt at vi ønsker at våre produkter skal være et godt miljøvennlig alternativ. I tillegg fokuserer vi på at avfall skal få en miljøriktig etterbehandling. Vi har som standard å ta tomgods tilbake fra kunder for sikker gjenvinning.

Oppstart av Teknovask AS

Per Ove Eggen har drevet med vask og kjemikalier siden 2000 og i februar 2019 bestemte han og noen ansatte seg for å starte egen bedrift innenfor den samme bransje. I dag har Teknovask AS kontorer og lager på Heggstadmoen 1 på Heimdal.

Fra vårt kontor og lager distribuere vi kjemi ut på egne biler i nærområdet eller via spesialtransport for kjemi til kunder i resten av landet. Vi har totalt 3 servicebiler som daglig er ute og har service og vedlikehold hos våre kunder.

Teknovask AS har i dag 4 ansatte og med ca 30-års erfaring innen salg og service har vi Trøndelags mest erfarne team på bilvask og bilvaskesystemer. Vår brede erfaring innen service på selvvask, storbil, personbilvask og smøre – / oljeutstyr gjør at vi kan bistå de fleste kunder som en total leverandør av service og vedlikehold.

Våre verdier

Teknovask AS legger vi stor vekt på at våre ansatte skal skape ærlighet og tillit overfor våre kunder. I tillegg skal vi bidra til at våre kunder ser store fordeler i et langsiktig samarbeid med oss. Vi gjør regelmessige kontroller ut mot våre kunder for å kvalitetssikre våre tjenester og produkter.

Vi skal levere riktig kvalitet til avtalt tid og være en god støttespiller slik at våre kunder oppnår effektive resultater.

Våre ansatte skal være kjent for god redelighet og forretningsskikk og vi skal jobbe kontinuerlig med å opprettholde vårt gode arbeidsmiljø.

Besøk sponsor!

Auto Nord As

Bilforhandler og bilverksted med spesial­kompetanse

 

Salg av nye og brukte personbiler, varebiler og bobiler. Utleie av personbiler, varebiler, bobiler, henger og traktor. Forhandler av nye Renault, Dacia 4x4 og JAC, Sun Living bobiler, Ligier samt Dodge og Ram for Nord Norge. Merkeverksted også for Jeep, Alfa Romeo og Fiat.

Auto Nord som bilverksted ble etablert i 1992, og etablert som Auto Nord AS 1. Mai 1993.  Vi er i dag 16 ansatte med en bred kompetanse innen bil og utstyr til bil.

Vi selger rundt 50 nye biler i året og nærmere 300 biler brukt og nytt. Vi har et stort utvalg med brukte biler.

AUTO NORD AS er Meca butikk og grossist, samt Meca car service bilverksted, og vil fortsatt satse stort på dette i fremtiden. Meca er en av norden største verkstedkjeder og vi har en profesjonell kjede i ryggen for vårt frittstående verkstedkonsept hvor vi reparerer alle typer biler. US biler er også en av våre spesialiteter og vi har et stort lager og kompetanse på alle US biler.

 

Kom gjerne innom oss for en hyggelig prat. Vi har god kaffe/te og sikkert noe å bite i.

 

Besøk sponsor!

Lians har hatt camping som lidenskap siden 1982. Siden oppstarten har bedriften utviklet seg både i størrelse og ekspertise. Lians er en veletablert bedrift bestående av ca. 45 dedikerte medarbeidere med lang erfaring og høy kompetanse i bransjen

Lians Caravan & Fritid AS holder til på Andslimoen i Målselv, og ble etablert av Arild og Guri Lian i 1982. Vi er en av Norges største caravanforhandlere, med solid økonomi og forhandler av kjente campingvogn- og bobilmerker av høy kvalitet. I mer enn 40 år vi hatt verksted for caravan, og selv om vårt verksted er spesialister på Fiat så utfører vi reparasjoner og tar EU-kontroll på de fleste merker. Lians er også etablert med egen avdeling i Tromsø.

Våre medarbeidere har lang erfaring både med å campe selv, og med å gi våre kunder gode råd for en trygg og god fritidsopplevelse. De har stor kompetanse på varmesystemer, paraboler, Fiat, 12V, Gass, vannsystem, karosseriarbeid, understell, telt, campingmøbler og utstyr for camping. Vi elsker camping, og vi har etter mange år opparbeidet svært høy kompetanse innenfor vårt fagfelt.

I 2022 flyttet Lians inn i sine nybygde og fremtidsrettede lokaler. Bygget som er dedikert camping og er på ca. 6000 kvadratmeter. Det inneholder blant annet et stort og moderne verksted, karosseriavdeling, butikk og utstillingshall med plass til ca 45 enheter. Utendørs er det opparbeidet oppstillingsplass for campere med gassautomat og sanitærbygg.

Vårt mål er at våre kunder skal føle seg trygge og ivaretatt gjennom å yte en glad og kunnskapsrik service. Legg gjerne turen innom nettbutikken: www.welovecamping.no der du vil finne et stort utvalg av utstyr og deler relatert til camping. Vi leverer over hele landet!

Vi ønsker deg velkommen til Lians!

 

Besøk sponsor!

Welcome to Aurora Husky

Aurora Husky is situated a 2 hours drive from Tromsø and Narvik, Norway.

We arrange exclusive dog sledding adventures, snow mobile trips and sami experiences in the beautiful wilderness north of the arctic circle.

At Aurora Husky we offer adventures to suit everyones wishes. From a short half day adventure, one day of dog sledding, all the way up to four days adventures. If you really want something special we even offer a totally customized adventure to suit your every needs.

Our evning trips are popular amongst people wanting to see the Aurora Borealis or Northern Lights.

Besøk sponsor!