Frivillig til Bakkeløpet 2023

Ønsker du å være frivillig under bakkeløpet?

Les mer

Er du en av våre viktigste ressurser?

Vi søker deg som lengter etter sommer, sol, action, fart og spenning og som har 1 dag, noen dager eller hele uke 29 å sette av til frivillighetsarbeid sammen med oss i Norges Råeste Bakkeløp. Alder og kjønn skal du ikke tenke på, og kunnskap om hvem vi er, hva vi står for og hva Norges Råeste Bakkeløp går ut blir vår oppgave å lære deg.

Lønn tilbyr vi deg ikke, men vi garanterer heftige opplevelser, flotte minner, årets bakkeløp t-shirt og en heidundrende avslutningsfest 23 juli i hjertet av Målselv Fjellandsby. Her er du vår hedersgjest sammen med andre frivillige. Nye og gamle venner, motorsport utøvere og vårt fantastiske publikum blir også med på festen som varer ut i de små timer.

Hva ønsker vi fra deg?

Vi ser etter deg som ønsker å utgjøre en forskjell, har hjerte for å bidra til gode opplevelser og vil lære nye oppgaver sammen med oss. Vi trenger deg som bla. kan bidra til godt vakthold under våre arrangementer, dirigere trafikk og skape god flyt, være flaggvakt under bakkeløpet, ta seg av kiosk og Merchandise salg, bidra til rigging og nedrigging av utstyr eller rett og slett står klar for oppgaver ikke engang vi visste skulle dukke opp.

Har du førerkort er det verdifullt for oss. Har du bil så skal vi prioritere parkering for deg. Kjører du lastebil, gaffeltruck, er elektriker, mekaniker eller annet så er det et stort pluss, men viktigst er at du kjenner deg igjen ved at du ønsker å utgjøre en forskjell, bidra til gode opplevelser og samtidig få med deg masse action, fart og spenning sommeren 2022!

Ikon, nedover pil

Meld deg som frivillig her

Uke 29 Første dag mandag 17. Juli 2023

Mandag 17.07
Tirsdag 18.07
Onsdag 19.07
Torsdag 20.07
Fredag 21.07
Lørdag 22.07
Søndag 23.07
Teltplass
Campingplass
Bobilplass
hCaptcha