FØRERPRESENTASJON - TORBJØN TØRSET

Nå er det faktisk bare å holde fast i hatten, for nyheten som kommer nå kommer til å gi deg bakoversveis. Mine damer og herrer, i år kommer dere til å få oppleve noe helt nytt på Norges råeste bakkeløp. En lastebil som drifter!!!

Torbjørn Tørset kommer fra Trondheim, og kommer til NRB med sin Scania R serie. Han driver firmaet Tørset Trading, så til vanlig driver han med ombygging og omsetning av tyngre kjøretøy. Den ene lastebilen er litt ekstra spesiell da den er servicebil i arbeidstiden, mens på fritiden fungerer den som et leketøy.
Det er nesten ingen i hele Europa som driver på med drifting med lastebil, så at Torbjørn kommer til NRB er vi så stolte av. Han skal kjøre flere plasser under uken, streetshow i Harstad og Andslimoen + show hos NMK Hålogaland. Vi tror dette kommer til å bli helt sinnsykt, og vi gleder oss vanvittig mye til å se hva Torbjørn har å by på så her er det bare å ha fotoapparatet oppladet, for dette kommer til å bli dødsrått!!
Hva gleder du deg mest til med NRB?:
«Fete biler, mye spøling, høy fart, familien samlet og glade folk, det liker vi»
Hvor mange hk har lastebilen?:
«Hk er ikke relevant lenger, statusen nå er å ha full dieseltank»
Vi tror Torbjørn kommer til å gi dere et show dere sent vil glemme, så her er det bare å bestille billetter eller melde deg på selv alt dette og info finner du på www.bakkelop.no
Video av: Simon Blomli

0