Per Olaf Stormyr, Jan Helge Nilsen, Petter og Oliver Solberg

Billettrush for motorfestivalen!

Det kan bli ny publikumsrekord under Norges Råeste Bakkeløp og tilhørende arrangementer i juli. Forhåndssalget av billetter er flere ganger høyere enn på samme tid i fjor. Og det er de dyreste billettene, festivalpassene, som selger best.

– Det er veldig gledelig at så mange sikrer seg billetter online på forhånd, sier billettansvarlig Per Olaf Storemyr. Han sier at hvis salgsutviklingen følger samme kurve som i fjor, så viser tallene fra TicketCo at det kan komme over 15.000 besøkende.

Væravhengig

– Så pr i dag er ny publikumsrekord innen rekkevidde. Men godt forhåndssalg er ikke nok. Vi er også avhengige av at det blir brukbart vær under selve arrangementet, garderer Storemyr seg med.

Førere og konkurranser som fenger

– Jeg tror forhåndsinteressen er ekstra stor fordi vi har et godt program i år med f.eks. Petter og Oliver Solberg på startstreken. De trekker folk. Og så har vi mange dyktige sjåfører fra Nord-Norge som vil gi Solbergene kamp om pallen, og de har mange som heier på dem. Det er ikke bare for “søringene” å komme hit og hente gullet. Det skal kjøres først, sier Per Christian Håveødegård. Han er speaker under arrangementene.

Fire dager – tre kommuner

Arrangørene er litt overrasket over at det er de fire dagers festivalpassene som selger best på forhånd.

– Det viser vel at folk i Troms setter pris på en slik fartsfylt firedagers folkefest midt i juli måned. Og at de vil ha med seg alt som skjer under festivalen, ikke bare det avsluttende bakkeløpet i Målselv. Også arrangementene i Andselv, Setermoen og Finnsnes er svært god underholdning, påpeker Storemyr.

Naturlig utvikling

Primus motor for Norges Råeste Bakkeløp, Jan Helge Nilssen, tror det rekordhøye forhåndssalget skyldes at arrangementet har utviklet seg i positiv retning år for år. Fra et enkelt lite bakkeløp med et titalls deltakere, til en fire dagers motorsportfestival med deltakere fra hele Norge og skandinavia.
_______________________________

Bildetekst: Billettansvarlig Per Olaf  Storemyr (tv) og primus motor Jan Helge Nilssen (th) fra Norges Råeste Bakkeløp gliser bredt over starten på billettsalget til motorsportfestivalen i Troms i juli. Her sammen med to av publikumsmagnetene, Petter og Oliver Solberg.

Alle fotos: Norges Råeste Bakkeløp

_______________________________

Priv til red:

For mer informasjon om Norges råeste bakkeløp:

Primus motor: Jan Helge Nilssen, mobil: 906 12 421, mail: jhn@bakkelop.no

Billettansvarlig: Per Olaf Storemyr, 993 18 181, mail: pos@bakkelop.no

Speaker: Per Christian Håveødegård, 976 56 885, mail:pc@bakkelop.no

Presseansvarlig: Roy Hovdan, Hovdan.Com AS, mobil: 908 60 804, mail: rhovdan@hovdan.com

0