Petter og Oliver Solberg signerer treårsavtale

3 Års samarbeidsavtale med Petter Solberg

Norges Råeste Bakkeløp (NRB) har inngått en tre års samarbeidsavtale med motorsportteamet til Oliver Solberg (17). Dermed skal Solberg starte i Nord-Norges største motorsportarrangement hvert år fram til og med 2020.

Et utradisjonelt, men helt nødvendig tiltak for å utvikle arrangementet videre, heter det fra arrangementsledelsen.

Oliver Solberg sier at han er glad og fornøyd med NRB-avtalen. Den vil gi ham mulighet til å eksponere seg og sponsorene på flere arenaer.

– Jeg har hørt så mye bra om NRB, og gleder meg til å få oppleve det selv. Det betyr mye at jeg skal kjøre flere sesonger foran et entusiastisk publikum i Troms. Håper det blir bra vær, slik at onkel Hennings banerekord fra i fjor kan gruses, avslutter den unge kappkjøreren. Oliver legger til at både han og faren, Petter Solberg, er pasjonerte fritidsfiskere som håper at laksen i Målselva er på bittet når de kommer.

– Ved å samarbeide med et kjent og stort rallycrosstalent som Oliver, får NRB langt større oppmerksomhet enn vi ellers ville fått. Da vil det komme flere for å se på løpene, og trolig blir det lettere å skaffe flere og større sponsoravtaler, sier leder i arrangørgruppen, Jan Helge Nilssen. Han vil ikke gå noe nærmere inn på de økonomiske detaljene i avtalen.

Oliver Solberg og teamet hans skal eksponere logoen og markedsføre NRB når de kjører konkurranser i inn- og utland. NRB får også lov å bruke faren, Petter Solberg, i markedsføringen.

Det er i depotene at teamenes samarbeidsparter møtes og inngår gjensidige avtaler. NRB har tilgang til Solberg-teamets depotanlegg overalt, og har store forventninger til hva det kan føre til.

– Familien Solberg er blant de aller beste og mest profesjonelle på å koble sponsorer sammen for å utvikle samarbeid. Dette systemet blir vi nå en del av, og det vil gavne arrangementet vårt, forklarer Nilssen fornøyd.

Norges råeste bakkeløp har på få år utviklet seg fra et lite lokalt bakkeløp til en firedagers motorsportfestival med arrangementer i Lenvik, Bardu og Målselv kommuner. Årets arrangement starter 18. juli og varer til 21. juli.

 
_______________________________

Bildetekst: Oliver og Petter Solberg (th) signerer her avtalen med Norge Råeste Bakkeløp ved primus motor Jan Helge Nilssen (tv).

Alle fotos: Norges Råeste Bakkeløp

_______________________________

Priv til red:

For mer informasjon om Norges råeste bakkeløp:

Primus motor: Jan Helge Nilssen, mobil: 906 12 421, mail: jhn@bakkelop.no

Presseansvarlig: Roy Hovdan, Hovdan.Com AS, mobil: 908 60 804, mail: rhovdan@hovdan.com

0