💥Nå trenger vi deg herlige frivillig til Norges råeste bakkeløp 2022! 3 av alle våre frivillige kan vinne en tur som passasjer opp fjellandsbyen💥

Verden hadde stoppet opp om vi ikke hadde hatt frivillige. Det samme hadde også Norges råeste bakkeløp gjort. I flere år har vi hatt masse snille sjeler som har stått på og hjulpet oss med alt mulig. Vi er virkelig SÅ heldig som har dere alle sammen. Det setter vi utrulig stor pris på! Uten dere hadde det ikke vært noe NRB

Også i år er det mange som har meldt seg som frivillig, men vi har enda behov for flere. Vi søker deg som lengter etter sommer, sol, action, fart og spenning og som har 1 dag, noen dager eller hele uke 29 å sette av til frivillighetsarbeid sammen med oss i NRB. Alder og kjønn skal du ikke tenke på. Vi trenger blant annet folk til vakthold, dirigere trafikk, være flaggvakt, stå i kiosk, rigging, osv. Vi har altså bruk for litt av hvert.
Og du? I år trekker vi hele tre personer av alle våre frivillige som får sitte på en fører opp fjellandsbyen Dette skjer på torsdag når førerne har trening. Det blir tre forskjellige biler, hvor en av plassene vil bli i Petter Solberg sin bil. Dette kommer til å bli en opplevelse du aldri kommer til å glemme!
PS: for å være med i trekningen må du ha jobbet som frivillig i minimum to av dagene.
Og i tillegg vil alle som har jobbet i minimum to av dagene komme gratis inn på avslutningsfesten som er lørdag 23.juli. Dette er et stort høydepunkt, så det er også noe å se frem til!
Så vi garanterer at du vil få heftige opplevelser, minner for livet, årets bakkeløp t-shirt +++.
Mer info finner du på nettsiden vår. Der kan du melde deg som frivillig og oppgi hva du kan/ønsker å bidra med.
https://www.bakkelop.no/frivillig#frivillig
Vi håper vi sees

https://youtube.com/shorts/8gcOGLJ47Q8?feature=share
0